fredag 12 augusti 2011

Snörvlan 8 månader idag, hurra! :)

Igår blev det en sväng till BVC med Snörvlan igen. Allt var bra som vanligt och hon väger nu 8,5 kilo och var nästan 71 cm lång.

Sen blev det heldag hos mor med lunch, fika och långpromenad. Gött och trevlans tyckte både Agge och Novsan. Aragon älskar ju sina "morföräldrar" sådant (kan ha något med allt tilltugg han får där...)

Sen blev det barnvakteri för Johan och mig i Hovetorp. Bror och Sofi skulle ut på middag på stan, så vi fick ta hand om grabbsen. Gick bra, och alla ungarna var iaf i säng vid halv nio :)

Nu sitter jag här med en kaffe, liten sover och jag väntar på någon från Vallacom som ska fixa vårat "hängiga" telejack i hallen. Hängde rejält när vi flytta in, och några små kablar hade lossnat men man använder ju aldrig sånt längre så... Men nu när liten börjat krypa runt som ett skott och pilla på allt, så hänger det inte längre... Det sitter inte ens fast i väggen ;)
Så hoppas de dyker upp snart, för sen ska vi ut och umgås med Therése. Hoppas vädret håller i sig så man kan vara utomhus tack!

OCH idag är ingen vanlig dag för Novali blir 8 månader idag, vetifan vart tiden tatt vägen??!? HURRA, HURRA, HURRA iaf! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar